Fokadvies avond: donderdag 29 augustus!

Op de Facebookpagina hebben we een korte fotoimpressie geplaatst!

Zie https://www.facebook.com/shetlandbreeders/

 

 

-------------------------------------------------------------------------

Shetland Breeders organiseert een gezellige en informatieve avond voor iedereen die liefhebberij en interesse heeft in onze mooie Shetland Pony.

Tijdens deze avond worden door gerenommeerde fokkers en deskundigen, diverse merries (vos, zwart, mini en sport) besproken en wordt er tot een fokadvies gekomen. Is de merrie een show, fok, of sporttype? En hoe vertaalt zich dit naar pedigree, keuringsresultaten, fokkerijresultaten. Ook is het mogelijk om uw eigen merrie mee te brengen en uw eigen visie te toetsen bij ons team.

Om een beter beeld te geven van wat zo'n avond inhoudt, hebben we een filmpje gevonden dat een goede uitleg geeft. Neem gerust een kijkje: 

https://kwpn.tv/watch/1238

Tijdens deze avond worden door gerenommeerde fokkers en deskundigen, diverse merries (vos, zwart, mini en sport) besproken en wordt er tot een fokadvies gekomen.

Het evenement is op donderdagavond 29 augustus bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. Wij beginnen met het beoordelen van de pony`s vanaf 17.30 uur. Aansluitend is er vanaf 19.30 uur een barbecue.

Noteer deze avond vast in je agenda en meld je aan via shetlandbreeders@gmail.com.

Deelname aan het advies gedeelte kost 10 euro en de bbq (overigens vrijwillig) is voor eigen rekening.

 

Gewoon weer eens gezellig een avond over pony`s kletsen!

 

Impressie KWPN

Impressie KWPN

Impressie KWPN

Impressie KWPN